Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki Galériák - Kiállítás képes leírás - Kiállítás.tlap.hu
részletek »

Vidéki Galériák - Kiállítás - Kiállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kiallitas.tlap.hu » Vidéki Galériák - Kiállítás
Keresés
Találatok száma - 15 db
Aba-Novák Galéria

Aba-Novák Galéria

Az Aba-Novák Galéria története igen rövid, szinte e webfelülettel egyidős. Születési éve 2009. Leányfalu Nagyközség vezetése egy sikeres EU-s pályázat reményében az újjáépítendő Faluházban galéria létrehozását vette tervbe. Ennek vezetésére engem kértek föl. Rövid gondolkodás után végül a felkérést elfogadtam, és nekiláttam a tervezett galéria koncepcióját kidolgozni. Az első időkben a galéria neve Derékhad Galéria lett volna. Ez egyben megfogalmazása is volt a rendező elvek, melynek mentén a művészeket megkerestük.

Aranyhíd Galéria

Aranyhíd Galéria

Galériánk az ország szinte minden területén rendez kiállításokat és vásárokat, ahol Ön megtekintheti a ma Magyarországon élő és alkotó művészek munkáit, valamint átfogó képet kaphat a mai magyar képzőművészetről.

Art Alkotás-Galéria

Art Alkotás-Galéria

Az Art Alkotás-Galéria 2001-ben a Milleneum évében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Ezen kapu nyitásával felvállalta a magyar kortárs festőművészek bemutatását, egyengetve útjukat a megérdemelt egyetemes kultúra színpada felé, országunk határain belül és az európai országokban. A kedvező fogadtatást kapott Galéria hálózat megfelelő kulturális háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy a világhálón keresztül átlépjen határokat, óceánokat és átfogó képet adjon a ma élő magyar kortárs művészekről, akik méltó módon tisztelegnek alkotásaikkal a nagy európai elődök előtt. Országos hálózatunk galériáiban és itt az világhálón egyaránt várjuk a kortárs festőművészet, festmények iránt érdeklődőket és az alkotókat.

Art Stúdió Galéria

Art Stúdió Galéria

Az Art Stúdió Galéria 1994-ben alakult Veszprémben, a Királynők Városában. Elsősorban hazai, kortárs festőművészek alkotásainak forgalmazásával foglalkozunk; kínálatunkban festmények, tűzzománcok, grafikák, pasztellképek, akvarellek találhatóak meg. Munkatársaink révén az ország számos településén igyekszünk vásárlóink igényeinek megfelelni, szem előtt tartva az ár és a minőség megfelelő egyensúlyát. Fő profilunk csoportos kiállítások rendezése hazai kortárs képzőművészek alkotásaiból az ország egész területén, valamint konferenciákon való részvétel. Galériánk közel 60 alkotóművésszel áll kapcsolatban, akik már számos hazai és külföldi megmérettetésen bizonyítottak.

Erdész Galéria és Design

Erdész Galéria és Design

A galéria bemutat és árusít klasszikus modern (Kassák, Moholy-Nagy, Bortnyik) műveket valamint a Szentendréhez kötődő Európai Iskola alkotóitól Korniss, Barcsay, Vajda) festményeket és grafikákat valamint szobrokat.

Forrás Galéria - Kiállítás

Forrás Galéria - Kiállítás

A kecskeméti Kéttemplom köz sétáló utcájának egyik különleges színfoltja a Forrás Galéria, ahol igényes kínálattal, zsűrizett népi iparművészeti alkotásokkal váruk a vásárlókat. Az üzlet neve is tükrözi, hogy itt csak a népművészet mestereitől és népi iparművészektől származó, a régi magyar hagyományokból táplálkozó egyedi munkák közül válogathatnak a kecskemétiek, a belföldi és a külföldi vevők.

Főtér Galéria

Főtér Galéria

A Főtér Galéria 2006 szeptember 22.-én nyitotta meg kapuit, Vác csodálatosan ujjáépített barokk főterén. A galéria anyagát egy több évtizedes gyüjtemény és a hozzá válogatott színvonalas kortárs alkotás teszi teljessé és egésszé. A barokk környezetben jól kiegészítik egymást a régi mesterek realista alkotásai valamint a kortárs művészek olajfestményei, akvarelljei kiegészítve csodálatos ikonokkal, tűzzománcokkal, intarziákkal. Galériánk kizárólagos forgalmazója a Vácról készült aranyfólia bevonatú képecskéknek.

Irokéz Collection - Kiállítás

Irokéz Collection - Kiállítás

Az Irokéz Galéria magántulajdonban lévő, de nem kereskedelmi, hanem nonprofit, közhasznú programot lebonyolító intézmény, amelynek célja az ingyenes, de magas szintű kulturális szolgáltatás, közművelődés. A kultúra magánúton, az üzleti szféra részéről való támogatásával az Irokéz Galéria követendő példát állít mind Szombathely, mind az ország vállalkozásai elé. A galéria eddig intézményi és magángyűjteményeket mutatott be, néhány esetben a budapesti acb Kortárs Művészeti Galéria kiállításait fogadta be, esetenként egy-egy csoportos kiállítás rendezésére hívott meg külső kurátorokat. Jelentős sikere van annak a Vas megyei tehetségkutató programnak, amelyet az Irokéz Galéria és az Írókéz Kft. kezdeményezett, s egy remélhetőleg jelentőssé váló díjjal is honorál. Ezt a díjat a megye és a város általános iskolás felső tagozatosai, középiskolásai és főiskolásai számára alapította a galéria és a cég.

Körmendi Galéria

Körmendi Galéria

A galériát 1991-ben alapította az ügyvéd - építész házaspár, Dr. Körmendi Anna és Dr. Csák Máté, akik már több mint 35 éve gyűjtenek magyar képző- és iparművészeti alkotásokat. Tehát a galéria a Körmendi - Csák képző- és iparművészeti gyűjtemény anyagára épülve jött létre.

Hirdetés
Levendula Galéria

Levendula Galéria

Meghitt beszélgetésre, csendes teázásra hívom Önöket a Levendula Galériába, ahol igényes, míves alkotások között, mindenki egy kicsit megpihenhet napi vándorútján. Térjen be hozzám - nagyszerű művészek és örök értékű, finom munkák - festmények, szobrok, kisplasztikák, textilmunkák között várom szeretettel!

MűHely Galéria

MűHely Galéria

Czeglédi Gizella több száz festményéből látható válogatás, folyamatos frissítéssel. A festmények évek szerint vannak csoportosítva. Az utóbbi 20 évben csak olajfestményeket festett vászonra. A festményekről Rásonyi Győzőné és Török István készítették a fotókat. A festményei magukon hordozzák a festészet műfajainak sokféleségét. A képek között láthatnak történelmi képeket, portrékat, zsáner-képeket, csendéleteket, absztrakt képeket és tájképeket.

Olajfa Művészház - Kiállítás

Olajfa Művészház - Kiállítás

Az Olajfa Művészház ház, amely 2001-ben nyitotta meg kapuit, a gödi és Göd környéki művészek illetve művészetpártfogók összefogásával, magánkezdeményezésre jött létre. Szellemiségében a keresztény és a nemzeti értékeket kívánja képviselni.

Petró Galéria - Kiállítás

Petró Galéria - Kiállítás

A Petró Galéria 1999. novemberében alakult Nagykanizsán. Azzal a céllal, hogy egy olyan üzletet hozzon létre egy vidéki kis városban, ahová az emberek kiállításokra járhatnak, találkozhatnak kortárs művészekkel, ugyanakkor megvásárolhatják azokat a műalkotásokat, dísztárgyakat, amivel saját lakásukat díszíthetik, amit szívesen ajándékoznak másoknak.

Tolcsvai kastély kiállításai

Tolcsvai kastély kiállításai

A kastély turisztikai vonzerővé fejlesztése három fő pilléren nyugszik: - örökségturisztikai látogatóközpont (múzeum) kialakítása - közösségi terek létrehozása (rendezvények) - kastélypark revitalizációja (rendezvények és rekreáció). A kastély termei kettős funkciót töltenek be, részben kiállítótérként szolgálnak, a termek egy része emellett kulturális rendezvénytérként is hasznosítható. A műemléki védettségű kastélyban közel eredeti formájában fennmaradt az egykori nagyszalon és a könyvtár gazdagon díszített, faburkolatos, neoreneszánsz stílusú helyisége, valamint az egykori női szalon táblás parkettája.

Vár-Art Galéria - Kiállítás

Vár-Art Galéria - Kiállítás

1992 tavaszán az Első Győri Művészbál keretében megnyílt a Várt-Art Galéria első üzlete a Káptalan dombon. A családi vállalkozás ekkor még klasszikus galériaként működött: a kiállítások szervezése, képek és művészetei alkotások értékesítése volt a fő tevékenység.

Tuti menü