Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti Galériák - Kiállítás képes leírás - Kiállítás.tlap.hu
részletek »

Budapesti Galériák - Kiállítás - Kiállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kiallitas.tlap.hu » Budapesti Galériák - Kiállítás
Keresés
Találatok száma - 19 db
Á La Carte - Kiállítás

Á La Carte - Kiállítás

Az Á La Carte Galéria szolgáltatásai között olyanokat találhatunk, mint a műtárgy restaurálás, különleges-értékes darabok árverési beszerzése kedvező áron, segítség céges és magángyűjtemények kialakításához, képzőművészeti alkotások beszerzése magánszemélyeknek és cégeknek.

Abigail Galéria- Kiállítás

Abigail Galéria- Kiállítás

A budapesti Abigail Galéria folyamatosan változó képtárral rendelkezik, kiállított képeiket minden évszakban árverésre bocsájtják. A honlapon tájékozódhatunk az aktuáisan kiállított képekről, a következő árverés dátumáról és az árverésre bocsájtandó képekről.

Artoris Műterem SplitDeco

Artoris Műterem SplitDeco

Az Artoris Műterem egy művészekből álló alkotócsoport, a digitális festészet elkötelezett híve, melynek neve szorosan összefonódott egy új irányzattal, a SplitDecóval. örténete 2006 nyarára nyúlik vissza, amikor egy új lakás falainak egyéni stílusú felöltöztetéséhez készített digitális látványtervekben Orgoványi Gábor egy merőben szokatlan megoldással állt elő - az elkészült képek keretezését elhagyta, a képeket feldarabolta, és a darabokat a helyszín építészeti adottságaihoz alakította.

BAaK Galéria

BAaK Galéria

A Budapesti Művelődési Központ BAak Galéria néven létrehozta a Budapesti Amatőr Alkotók értékesítési webfelületét. Az oldal elsősorban azon alkotók számára készült - és kínál számukra értékesítési lehetőséget - akik a Budapesti Művelődési Központ Vizuális Művészeti Hónappályázat- és kiállítássorozatán már eredményesen szerepeltek, a zsűri kiállításra választotta alkotásaikat.

Construma 2012

Construma 2012

A 31. Construma nemzetközi építőipari szakkiállítás 2012. április 18. és 22. között várja látogatóit. Ebben az időben látható a Hungexpón az OtthonDesign belsőépítészeti kiállítás és az Urb:Icon településfejlesztési és városfejlesztés kiállítás is. A kiállítást számos, végfelhasználóknak szánt gyakorlati bemutató teszi még látványosabbá. A szakembereket pedig nagyszámú konferencia várja a Construma 2012 építőipari szakkiállításon.

DunaPart - Kiállítás

DunaPart - Kiállítás

A DunaPart Galéria 2001 januárjában alakult, azzal a céllal, hogy a kortárs képzőművészeti alkotások, egyre meghatározóbb szerephez jussanak az emberek mindennapi életében, környezetükben, otthonukban, munkahelyeiken. Támogatni, és ezáltal elérni, hogy a festészet, a kisplasztika, a kerámia eredeti díszítő funkcióját visszanyerve, minél több otthon enteriőrjét varázsolja még bensőségesebbé, meghittebbé. E gondolat jegyében minden stílus-irányzat képviselteti magát a galéria palettáján, az absztrakttól a szürrealizmuson át, az enteriőr festészeten keresztül a hagyományos tájképfestészetig. Minden kortárs alkotóművésztől fogadunk munkákat, ha az valóban alkotás a szó nemes értelmében. Nem bíráljuk felül a művészt és annak művészetét, mivel tudjuk, hogy minden műalkotásnak megvan a 'gazdája', a befogadója. Minden festmény más és más embert szólít meg, mindenkire másként hat, és mindenkit másként érint. A befogadó és az alkotás között közvetlenül létrejövő kapcsolat folytatása lehet egy-egy kép megvásárlása. Másik fontos célja a galériánknak, hogy az emberek ne féljenek betérni hozzánk, pusztán a műélvezet kedvéért is látogassák kiállításainkat. Felvállaltuk, hogy minél több művészt és annak alkotását tegyük közkinccsé. A honi kortárs művészek mellett kárpátaljai, erdélyi, olasz, orosz, német, ukrán mesterek képei is gazdagítják a kiállítások anyagát.

Ernst Galéria - Kiállítás

Ernst Galéria - Kiállítás

Az Ernst Galéria nemzetközileg is elismert magyar és külföldi művészek munkáit kívánja bemutatni a XX. század első feléig. Emellett egyre nagyobb hangsúlyt kap az olyan alkotók kutatása, kiállítása, akik többnyire történelmi okok miatt kevés figyelemben részesülnek. Több mint két évtizedes, a magyar művészeti piacon szerzett elméleti és gyakorlati tapasztalataink segítségével arra törekszünk, hogy értékes, átlátható, szakérto szolgáltatást nyújtsunk a magyar és külföldi gyűjtők számára egyaránt.

Godot Galéria

Godot Galéria

Célunk, hogy minél szélesebb rétegekhez jutassuk el vizuális mondanivalónkat, minél több emberrel ismertessük meg a hazai kortárs művészet legújabb minőségi történéseit. Filozófiánk lényege, hogy kapcsolatot teremtsünk a minőségi művészet és az ember között. Új mentalitást hoztunk a művészeti életbe, melyben összekapcsoltuk a mély tartalmat a könnyedséggel és a lendülettel. Intézményünk művészetcentrikus intézmény, így a mi célunk csupán a közvetítés az alkotó és a befogadó között. A Galéria felső szintjén havonta megújuló kiállításokkal találkozhat a látogató, melyeken elsősorban a galériához tartozó művészeknek biztosítunk rendszeres bemutatkozási lehetőséget. Emellett rendezünk tematikus kiállításokat is és 2001 óta él kortárs magángyűjteményeket bemutató sorozatunk. A földszinten válogatást láthatnak a galéria művészeinek alkotásaiból, a pincében pedig gyűjtők válogathatnak kedvükre több száz alkotás közül.

Greguss Galéria

Greguss Galéria

A budapesti Greguss Galéria honlapját tájékozódhatunk az intézet aktuális kiállításairól, programjairól. A galéria kiállításainak látogatása ingyenes, a múvek pedig megvásárolhatóak. A weboldalon minden információt megtalálhatunk a kiállító művészekről és munkáikról.

Hirdetés
Hollósi Galéria Online

Hollósi Galéria Online

Egy kézzel festett olajfestmény több mint dekoráció. Érték. Festményekkel foglalkozni, arra vállalkozást építeni, nemcsak üzlet, hanem szép feladat is egyben. Galériánkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy mind a kortárs, mind a klasszikus festészeti alkotások minél több ember számára váljanak elérhetővé.

Lincoln Galéria

Lincoln Galéria

A Lincoln Galéria galéria honlapján részt vehetünk virtuális képtárlátogatásban, valamint minden információt megkaphatunk a galériában kiállító művészekről, mint ef. Zámbó István, Németh Miklós, Mihók Ibolya és Csiky László.

Montázs Teaház

Montázs Teaház

A Teaház szívesen keblére öleli a fiatal (és kevésbé fiatal, de örökifjú) képző-, fotó-, és iparművészeket, akiknek lehetőséget ad a bemutatkozásra és műveik értékesítésére. Általában kéthetes, egy hónapos időszaki kiállításokat rendezünk. A művek többnyire megvásárolhatóak, az alkotójuk eredeti szignójával. Ha Neked vagy ismerősödnek vannak kiállítandó művei, térj be hozzánk egy csésze teára, hogy megbeszélhessük a részleteket! Az aktuális kiál- lításról tájékozódhatsz a honlapon, de érdeklődhetsz személyesen is.

Nagyházi Galéria és Aukciósház

Nagyházi Galéria és Aukciósház

A Nagyházi Galéria egyike a legrégebben működő magyarországi régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak. 1984-ben nyitottuk meg régiségkereskedésünket a Járőr utcában, egy néhány tíz m2-es helyiségben, amely a kilencvenes évek elejére már 200 m2-es, többszintes galériává nőtte ki magát, lehetővé téve, hogy a régiségek és műtárgyak legszélesebb kínálatát mutathassuk be és forgalmazzuk.

Nessim - Kiállítás

Nessim - Kiállítás

A Nessim Galéria a közép-európai kortárs fotográfiai alkotások bemutatását tartja elsődleges feladatának. Úgy érezzük, hogy nem vállalkozhatunk a kortárs fotográfia teljességének a bemutatására, elsősorban szűkebb Európánkkal szeretnénk foglalkozni, azaz azokkal a törekvésekkel, amelyek Prágától Belgrádig fellelhetők ezen a területen. A galériában az érdeklődők mindig találhatnak egy időszaki kiállítást, ami egy fotóművész, vagy egy koncepció köré szerveződik és a időszaki kiállításokkal párhuzamosan mindig megtalálhatók a galériában a szerintünk fontos kortárs közép-európai alkotók munkái is, Kerekes Gáboré, Barta Zsolté, Ivan Matejkáé, Kemenesi Zsuzsáé.

NK Galéria - Kiállítás

NK Galéria - Kiállítás

A szépség és a harmónia időtlen, ezért rohanó világunkban kiemelkedően fontos a művészet szerepe, hisz otthonossá, barátságossá teszi környezetünket. A budapesti belváros egyik legpatinásabb helyszínén, a volt Landerer Nyomda épületében megnyitottuk állandó galériánkat, ahol új művészekkel, új műfajokkal (olajfestmények, szobrok, grafikák, pasztellek, tűzzománcok) mutatkozunk be. Ha ellátogat hozzánk, bizonyosan találkozik azzal a műalkotással, mely csak Önhöz szól. Ez egy olyan hely, ahova jó újra és újra betérni, alkalomadtán találkozni a művészekkel, felfedezni eddig ismeretlen kortárs alkotók munkáit, kicsit megpihenni, átadni magunkat a művészet varázsának.

Pintér Antik - Kiállítás

Pintér Antik - Kiállítás

Vállalkozásunkat 1990-ben indítottuk. A jelenlegi Falk Miksa utcai galériánk fokozatosan bővült közel 1.800 négyzetméter alapterületűre. Az üzlet Budapest belvárosában, a galériás negyedben, a Parlamenttől néhány lépésre található. Az épület 1907-ben épült, rendkívül gazdag díszkapuja, gyönyörű lépcsőháza, és fantasztikus pincerendszere sok világhírű filmben tűnik fel. Látványos terei nagyon jó hátteréül szolgálnak az antik és kortárs műtárgyaknak, festményeknek, bútoroknak.

Színhely Galéria és Egyesület

Színhely Galéria és Egyesület

A budai vár oldalában jött létre Színhely Galéria. Nem csupán egy kiállítóhelyről van szó, hanem egy közösségi színtérről, ahová bárki betérhet és a műtárgyak megtekintése mellett szót válthat az alkotóközösség tagjaival, más érdeklődőkkel, részese lehet egy nyitott és őszinte kulturális közösségnek. Találkozókat, előadásokat, kiállításokat rendezünk, közösségi megmozdulásokat szervezünk. Célunk az, hogy legyen eggyel több barátságos hely - ha tetszik: kulturális pihenő, szellemi melegedő - ebben a kerületben.

Tuti menü